Δευτέρα

Αυτά είναι τα νέα scooter της BMW!

Με τα νέα αυτά δεδομένα, τα on-off αποκτούν περισσότερο all round χαρακτήρα και γίνονται πιο πρακτικά και χρήσιμα για μεγαλύτερη μερίδα του μοτοσικλετιστικού κοινού.
On-Off από 100 ευρώ το μήνα!
BEST BUY:
(11/11/2011)
Tα on-off είναι μια κατηγορία που οι Έλληνες αναβάτες προτιμούν κατά κόρον. Ο λόγος είναι ο συνήθως all round χαρακτήρας τους που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα.
Διαφορές στην εμφάνιση, την εργονομία αλλά και τα επίπεδα εξοπλισμού παρουσιάζουν τα δύο γερμανικά scooter που μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη.
Αυτά είναι τα νέα scooter της BMW!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
(11/11/2011)
Τα BMW C600 Sport & C650 GT είναι πλέον γεγονός και αναμένεται να κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στην κορυφαία κατηγορία, λόγω των χαρακτηριστικών αλλά και της τεχνολογίας τους.
H εντυπωσιακή ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Honda ονομάζεται RC-E και θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο.
Έτοιμη η ηλεκτρική Honda RC-E
ECO-moto-news:
(11/11/2011)
Ένα ιδιαίτερα ολοκληρωμένο concept θα μας παρουσιάσει η Honda τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο. Πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική Honda RC-E.
Ο κινητήρας των 400 κ.εκ. αποδίδει 35 ίππους και 3,8 kgm ροπής, με τελική ταχύτητα κοντά στα 150 χλμ./ώρα.
Metropolis 400i: Νέο τρίτροχο από την Peugeot!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
(11/11/2011)
Η συνεργασία της Automobiles Peugeot και της Peugeot Scooters είχε ως αποτέλεσμα αυτό το εντυπωσιακό concept που διαθέτει δύο τροχούς μπροστά.
H νέα ναυαρχίδα της Piaggio στα GT scooter ξεχωρίζει για την αισθητική και την τεχνολογία της.
Νέο Piaggio X10: Σαλόνι σε δύο τροχούς
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
(11/11/2011)
Έτσι χαρακτηρίζει η ιταλική εταιρεία το νέο της scooter που αποτελεί και τη ναυαρχίδα της. Σύγχρονο, και επιβλητικό το X10 έρχεται να διεκδικήσει την κορυφή στα maxi GT.
Η Aprilia κατέκτησε στο πρωτάθλημα Supermoto S1 και τους δύο παγκόσμιους τίτλους αναβάτη και κατασκευαστή.
Η Aprilia νικήτρια στο πρωτάθλημα Supermoto S1
SM:
(11/11/2011)
Με πρωταγωνιστή το Γάλλο οδηγό Adrien Chareyre, η Aprilia κατέκτησε στο πρωτάθλημα Supermoto S1 και τους δύο παγκόσμιους τίτλους αναβάτη και κατασκευαστή.
H οικονομική οδήγηση είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων, αφού παίζει ρόλο ο τρόπος που οδηγούμε αλλά και η κατάσταση της μοτοσικλέτας.
Οδηγώντας οικονομικά
ΔΙΑΦΟΡΑ:
(11/11/2011)
Εκτός από την ασφάλεια, μεγάλο ρόλο στην οδήγησή μας παίζει και η οικονομία. Ακόμη και για αυτήν υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά, τα οποία θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.
O Stefan Bradl είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στο διήμερο των δοκιμών MotoGP στη Βαλένθια την μοτοσικλέτα της ομάδας LCR Honda.
Ένα βήμα πριν το MotoGP
MOTO GP:
(11/11/2011)
Ο Γερμανός πρωταθλητής, Stefan Bradl, οδήγησε τη μοτοσικλέτα της LCR Honda το διήμερο των δοκιμών MotoGP στη Βαλένθια φέρνοντας αρκετά ικανοποιητικούς χρόνους.
Γερμανικά κάγκελα Fehling
Γερμανικά κάγκελα Fehling
MOTOΣΙΚΛΕΤΑΣ:
(11/11/2011)
Προστατευτικά κάγκελα της γερμανικής εταιρείας Fehling, τα οποία ταιριάζουν για Suzuki VStrom 650 και 1000. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά χρώματα, μαύρο και νίκελ. Τα προστατευτικά κάγκελα είναι από τα σημαντικότερα αξεσουάρ πάνω στη μοτοσικλέτα αφού προστατεύει το μεγαλύτερο μέρος του κινητήρα, καθώς και τα πλασ....
H έκθεση στο Μιλάνο μόλις ξεκίνησε και το Moto Τρίτη θα σας παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα.
EICMA: Όλα τα νέα μοντέλα της έκθεσης!
ΔΙΕΘΝΗ:
(10/11/2011)
Η 69η έκθεση EICMA που γίνεται στο Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας ξεκίνησε. Το Moto Tρίτη όμως έχει ήδη αρχίσει να σας ενημερώνει για τα νέα μοντέλα… και φυσικά θα συνεχίσει!



© 2011 mototriti.gr

Το newsletter mototriti αποστέλλεται δωρεάν, σε επιλεγμένους αποδέκτες.