Πέμπτη

Πώς να ψηφίσετε την «ελληνική» Harley Davidson κορυφαία στην Ευρώπη!

Από: http://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/pos-na-psifisete-tin-eliniki-harley-davidson-korifea-stin-evropis



Επίσημοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική θα Η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει και την πρώτη θέση! Αρκεί να ψηφίσεις...βρεθούν αντιμέτωποι σε μία... μάχη μ’ έναν μόνο νικητή, για τη κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου "customizer" με μοναδικό κριτήριο τη μετατροπή του ολοκαίνουργιου Sportster Iron 883.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό "The Battle of  the Kings", που θα έχει διάρκεια έως και τον Ιούνιο του 2016. Το προσωπικό της Harley-Davidson Athena θα αντιμετωπίσει επίσημες αντιπροσωπείες της μάρκας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με σκοπό να αντιπαραβάλλει πρωτοτυπία,  σχεδιασμό και άλλες δεξιότητες στο ‘customization’ του Sportster Iron 883 του 2016.


Η 'ελληνική' Harley Davidson θα μονομαχήσει για την πρώτη θέση...
Η 'ελληνική' Harley Davidson θα μονομαχήσει για την πρώτη θέση...


Σε δύο στάδια...
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού θα αναδείξει το «βασιλιά» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα οδηγηθεί στη συνέχεια σε μια μάχη σώμα με σώμα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή... ανάμεσα σε περιφερειακούς πρωταθλητές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για την κατάκτηση του υψηλότατου κύρους τίτλου.  Το τελικό στάδιο της μάχης και η απονομή του τίτλου, θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του "Wheels & Waves", στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, τον Ιούνιο 2016.

Οι Custom συμμετοχές στο "Battle of The Kings" έχουν ήδη κατασκευαστεί με την προϋπόθεση να αναπαραχθούν για οποιονδήποτε πελάτη σε τιμή που δεν μπορεί  να ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο, έτσι ώστε να γίνει σε όλους αντιληπτό ότι το customizing μπορεί να είναι προσιτό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αρχαία θεά «Νύξ» αποτέλεσε την έμπνευση για τη φετινή συμμετοχή της Harley-Davidson Athena στο διαγωνισμό.  Παρά τις σπάνιες αναφορές της στη μυθολογία, η θεά της Νύχτας, εμφανίζεται ως μια φιγούρα τόσο όμορφη και δυνατή, που προκαλεί δέος ακόμα και στον ίδιο τον Δία.


Το προσωπικό της Harley Davidson Athene εμπνεύστηκε από τη θεά της Νύχτας...
Το προσωπικό της Harley Davidson Athene εμπνεύστηκε από τη θεά της Νύχτας...

Η θεά της Νύχτας...
Σύμφωνα με το προσωπικό της Harley Davidson Athena: «Τη σκοτεινή αυτή ομορφιά προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Iron 883, ώστε να τα αναδείξουμε ακόμα περισσότερο. Χαμηλώσαμε το πανέμορφο ντεπόζιτο κοντά στον κινητήρα, ώστε να ευθυγραμμιστεί με τη βάση της σέλας.  Η ουρά της μοτοσικλέτας καθώς και το fairing αποτελούνται από μέρη του ρεζερβουάρ, επαναλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο, το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του Iron 883, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την κομψότητα που το περιβάλλει.  Σαφείς υπαινιγμούς σε πάνθηρα και κεφάλι φιδιού, δύο πλάσματα της νύχτας, αποδίδουν οι εμπρός και πίσω όψεις της μοτοσικλέτας αντίστοιχα.  Το χρώμα της, ένα βαθύ μαύρο με ρινίσματα μετάλλου αντικατοπτρίζει το φως χωρίς να το φυλακίζει και γεννάει νέα χρώματα ακριβώς όπως η αρχαία Νύχτα γέννησε πληθώρα θεοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της αυγής και της ίδιας της ημέρας.  Είμαστε περήφανοι για το δημιούργημά μας και πιστεύουμε ότι η Νύχτα θα σταθεί επάξια δίπλα στις καλύτερες δημιουργίες αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο».

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να ψηφίσετε στο the "Battle of the Kings" την «ελληνική» πατήστε
ΕΔΩ