Τρίτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Μοτοσικλέτες 125-250 κ.εκ. του 2011 Μοτοσικλέτες 125-250 κ.εκ. του 2011
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (18/3/2011)
Μιλώντας για την κατηγορία των μικρών μοτοσικλετών, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η οικονομική απόκτησή τους. Ωστόσο, όπως δείχνουν και τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα που θα δούμε μέσα στο 2011, οι μικρές μοτοσικλέτες μπορούν να προσφέρουν επιπλέον πρακτικότητα, διασκέδαση, αλλά και αίσθηση μεγαλύτερης μοτοσικλέτας.
Ducati Multistrada Pikes Peak: Το βίντεο! Ducati Multistrada Pikes Peak: Το βίντεο!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (18/3/2011)
Δεν άργησε να πέσει στην αντίληψή μας το βίντεο από την περσινή νίκη της Ducati στη διάσημη αμερικάνικη ανάβαση Pikes Peak με μοτοσικλέτα το Mulitstrada 1200 και αναβάτη τον Greg Tracy. Δείτε και σεις αποσπάσματα από τον θρυλικό αγώνα και την εκπληκτική προσπάθεια του αμερικανού αναβάτη.
Easy Ride: Νέο ηλεκτρικό ποδήλατο Easy Ride: Νέο ηλεκτρικό ποδήλατο
ECO moto-news: (18/3/2011)
Μια νέα πρόταση για την καθημερινή οικονομική και οικολογική μετακίνηση κάνει η εταιρεία Easy Ride. Παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο Trendy. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ευκολία μετακίνησης, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του.
Βοήθεια στους πληγέντες από μοτοσικλετιστές Βοήθεια στους πληγέντες από μοτοσικλετιστές
ΔΙΕΘΝΗ: (18/3/2011)
Στη δημιουργία ενός site για την συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στους πληγέντες της Ιαπωνίας προχώρησαν οι Greg Hatton και Jon Bekefy, με αφορμή την αγάπη τους για τις ιαπωνικές μοτοσικλέτες. Οι Αμερικανοί κάνουν έκκληση προς όλους τους φίλους των Honda, Yamaha, Kawasaki και Suzuki
Kawasaki: Χωρίς ζημίες από τους σεισμούς Kawasaki: Χωρίς ζημίες από τους σεισμούς
ΔΙΕΘΝΗ: (18/3/2011)
Δεν υπέστησαν ζημιές οι κύριες εγκαταστάσεις παραγωγής των μοτοσικλετών Kawasaki που βρίσκονται στο Akashi, πλησίον του Kobe στην Ιαπωνία, από τους σεισμούς της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του τεράστιου βιομηχανικού συγκροτήματος.
Kymco People GΤi 200 Kymco People GΤi 200
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (17/3/2011)
Τις τελευταίες ημέρες ακούμε για τις εξεγέρσεις των λαών σε Αίγυπτο, Υεμένη και Λιβύη. Ωστόσο, η μικρή εξέγερση που έχει τεχνηέντως μείνει στη σιωπή, έγινε πολλά χιλιόμετρα μακριά και αφορά στην Ταϊβάν. Εκεί, μια ομάδα τεχνικών εξεγέρθηκε και το αποτέλεσμα δεν ήταν η ανατροπή του καθεστώτος, αλλά η κατασκευή ενός νέου κινητήρα και ενός ευέλικτου scooter για να τον αξιοποιήσει.
Νέες τιμές από τη Honda Νέες τιμές από τη Honda
ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ: (17/3/2011)
H Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. που είναι και ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Honda μόλις δημοσίευσε το νέο τιμοκατάλογο των ιαπωνικών μοτοσικλετών. Αυτός περιλαμβάνει από το Innova 125i των 2.135 ευρώ, έως και το VFR 1200 F DCT των 19.720 ευρώ, ενώ το Crossrunner 800 ABS αναμένεται.
To Beta RR350 είναι εδώ! To Beta RR350 είναι εδώ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (17/3/2011)
Το μοναδικό enduro στα 350 κυβικά εκατοστά έφτασε στην Ελλάδα. To Beta RR350 είναι βασισμένο στην επιτυχημένη συνταγή της νέας σειράς RR, και προχωράει ένα βήμα πιο πέρα επανεισάγοντας μετά από πολλά χρόνια ένα κυβισμό που απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες.
Honda CBR 600F Αποστολή: Honda CBR 600F & CBR 250R
ΟΔΗΓΟΥΜΕ: (16/3/2011)
Το Moto Τρίτη βρέθηκε στη βροχερή Σεβίλλη για δυο μέρες, δοκιμάζοντας τα νέα Honda CBR 600F και CBR 250R. Ευτυχώς η βροχή υποχώρησε για λίγο, όσο χρειαζόταν για να πιέσουμε λίγο παραπάνω τις μοτοσικλέτες, εξερευνώντας τις δυνατότητες τους. Αν μείναμε ευχαριστημένοι; Μάλλον εντυπωσιασμένοι, θα πρέπει να πούμε.
Triumph Sprint GT ABS Triumph Sprint GT ABS
TEST: (8/4/2011)
Αν δεν ξέρανε οι Βρετανοί από σκληροπυρηνικό Gran Turismo, τότε δεν ξέρω κι εγώ ποιοι θα ξέρανε. Όταν στο Ηνωμένο Βασίλειο βρέχει 300 από τις 365 μέρες του χρόνου και παρόλα αυτά, βλέπεις μεγάλες μοτοσικλέτες να κυκλοφορούν non stop, πρέπει να πονηρευτείς. Κάτι τρέχει με τους Βρετανούς, και το Sprint GT είναι καρπός αυτής της τρέλας, της τρέλας του ταξιδιώτη που δεν τον σταματάει τίποτα από το να κάνει το γύρο του κόσμου.