Παρασκευή

FlexFix: Μεταφορά έως και 4 ποδήλατα


Το αναβαθμισμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix 2ης γενιάς μπορεί να μεταφέρει μέχρι 4 ποδήλατα ταυτόχρονα και διατίθεται για τα Astra Sports Tourer και Zafira Tourer.
Το καινοτόμο σύστημα της Opel είναι ενσωματωμένο στον πίσω προφυλακτήρα και προσφέρει άνεση στη μεταφορά ποδηλάτων για μεγαλύτερη απόλαυση στις διακοπές ή σε αποδράσεις στην εξοχή με συγγενείς ή φίλους. Επίσης, προσφέρει μία σειρά καινοτομιών σε συνδυασμό με αυξημένη ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Το πρώτο και το δεύτερο ποδήλατο μπορούν να ζυγίζουν μέχρι 30 kg το καθένα (αντί 20 kg όπως ίσχυε μέχρι τώρα).Αυτό διευκολύνει τη μεταφορά ηλεκτρικών ποδηλάτων που αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα, αν και αρκετά βαρύτερα.

Στο πλαίσιο του FlexFix δεύτερης γενιάς διατίθεται τώρα κιτ προέκτασης με αντάπτορα που κουμπώνει για τη μεταφορά δύο ακόμα ποδηλάτων βάρους 20 kg το καθένα. Η συνολική ικανότητα μεταφοράς φορτίου είναι 80 kg. Ειδικές βάσεις με ελαστικά ένθετα συγκρατούν με ασφάλεια τα ποδήλατα στη θέση τους. Επιπλέον το νέο σύστημα σχάρας κλειδώνει ώστε τα ποδήλατα να προστατεύονται από τους κλέφτες όταν το όχημα είναι σταματημένο. Ένα ακόμα σημαντικό επιχείρημα πωλήσεων του συστήματος FlexFix δεύτερης γενιάς είναι ότι ακόμα και με πλήρες φορτίο επιτρέπει το άνοιγμα της πίσω πόρτας, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.

Πηγή : autotriti.gr