Τετάρτη

Ηλεκτρικό Supermoto προτείνουν στην ΚΤΜ




Μπορεί η ΚΤΜ να προχωρά με μικρά και προσεκτικά βήματα στην ηλεκτρική αγορά με το Freeride E, πολλοί, όμως, είναι αυτοί που της προτείνουν νέα ηλεκτρικά μοντέλα!
Όπως γνωρίζουμε, η ΚΤΜ θα ξεκινήσει να διαθέτει το Freeride E σε περιορισμένο αριθμό μέσα στο 2012, ώστε αυτά να δοκιμαστούν και να αναπτυχθούν. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μίλησαν για το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ΚΤΜ αποδειχθεί επιτυχημένο, να επεκτείνουν τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων, με χωμάτινα αλλά και ασφάλτινα μοντέλα.

Ποιος, όμως, είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τότε; Όπως φαίνεται, σίγουρα όχι ο Piers SP της Kiska Designs, ο οποίος σχεδίασε ένα ηλεκτρικό supermoto για την ΚΤΜ, το KTM SMX-E! Φυσικά, πρόκειται απλά για ένα σχέδιο και η ΚΤΜ δεν έχει κάποια σχέση με αυτό, ωστόσο, κανείς δε διαμαρτύρεται! Σύμφωνα με τον ίδιο τον Piers, «είναι απλά μια μοτοσικλέτα που θα μου άρεσε».

Στο κάτω-κάτω, ακόμη κι αν το Freeride E της ΚΤΜ επιτύχει το σκοπό του και οι άνθρωποι της ΚΤΜ προχωρήσουν σε μαζική παραγωγή του, θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να δούμε επίσημα ένα ασφάλτινο ηλεκτρικό μοντέλο από την ΚΤΜ. Χάρη στο σχέδιο του Piers, θα έχουμε κάτι να χαζεύουμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Πηγή : mototriti.gr