Τρίτη

Έτοιμο το νέο Chevrolet Trax


To νέο της μικρό SUV έδειξε η Chevrolet. Πρόκειται στην ουσία για το «αδερφάκι» του Οpel Mokka και αναμένεται να απορροφήσει το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς μετά τον Σεπτέμβρη του 2012 οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα.
Από τη γκάμα της Chevrolet είναι δεδομένο πως έλλειπε ένα μικρό SUV. Aκριβώς αυτό το κενό αποφάσισε να συμπληρώσει η φίρμα εκμεταλλευόμενη και τη νέα πλατφόρμα που εξέλιξε ακριβώς για αυτό το λόγο ο όμιλος GM. Έτσι, το νέο Chevrolet Trax είναι πλέον γεγονός αποτελώντας το «αδερφάκι» του επίσης νέου Opel Mokka, που είδαμε πρόσφατα.

Μια πρώτη ιδέα για το Trax πήραμε το 2007 με το ομώνυμο πρωτότυπο. Το αυτοκίνητο παραγωγής που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβρη του 2012. H Chevrolet τονίζει πως εμπορικά θα διατεθεί σε περισσότερες από 140 αγορές του κόσμου, ενώ στην Ευρώπη θα το δούμε την άνοιξη του 2013.

Αναφερόμενη στο Trax, η Μary Barra, κορυφαίο ηγετικό στέλεχος της Chevrolet τόνισε: «Το Trax δίνει στη Chevrolet πρόσβαση στη συνεχώς αυξανόμενη κατηγορία των μικρών SUV προτάσσοντας ευελιξία, οικονομία καυσίμου αλλά και την αίσθηση που αναζητούν οι οδηγοί σε όλο τον κόσμο».

Για την ώρα πάντως δεν ανακοινώνονται τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου. Ωστόσο, ας έχουμε κατά νου πως στη γκάμα του το Trax αναμένεται να έχει τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις.

Πηγή : autotriti.gr