Τετάρτη

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»


Σημαντικό τεστ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Φερνάντο Αλόνσο, τον έβδομο γύρο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στον Καναδά.

Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως η Ferrari θα έχει αναβαθμίσεις στην πίστα του Μόντρεαλ, καθώς θέλουν να βελτιωθούν, ώστε να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μέχρι το τελευταίο γκραν πρι.

«Νομίζω ότι έχουμε βελτιώσει το μονοθέσιο σε κάποιους τομείς, από την έναρξη της σεζόν και το γκραν πρι του Καναδά, θα είναι πολύ σημαντικό τεστ.

Ευτυχώς, αυτό την εβδομάδα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όχι μόνο για αυτόν τον αγώνα, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Το να βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι μόνο η αρχή, καθώς ο κύριος στόχος μας είναι να είμαστε πρώτοι μετά το γκραν πρι της Βραζιλίας τον επόμενο Νοέμβριο.

Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα και μετά τα πρώτα έξι γκραν πρι, μπορεί να έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς για να είμαστε πρώτοι, όμως ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε», συμπλήρωσε ο Ισπανός πιλότος.

Πηγή : sport-fm.gr