Τετάρτη

AutoTriti.gr: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Η μάχη φουντώνει! Η μάχη φουντώνει!
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ: (23/3/2011)
Ο ανταγωνισμός βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο. Με την παρουσίαση της νέας SLK, αποδεικνύεται ότι τα roadster των Γερμανών μονοπωλούν την κορυφή της κατηγορίας. Το νέο αυτοκίνητο παρέχει κορυφαία ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, και οδηγική ευχαρίστηση. Ότι δηλαδή κάνουν και η BMW Z4 με το Audi TT!
Δοκιμάζουμε το Grand C-Max 1.6 182hp Δοκιμάζουμε το Grand C-Max 1.6 182hp
TEST: (23/3/2011)
Με το 7θέσιο Grand C-Max, η Ford δείχνει πως θέλει να προσφέρει τα πάντα σε όσους αναζητούν ένα ολοκληρωμένο μικρομεσαίο MPV. Το νέο της μοντέλο είναι ευρύχωρο, πρακτικό, άριστο στο δρόμο, ποιοτικό και με πολύ καλές επιδόσεις στην έκδοση με τους 182 ίππους από τον 1.600άρη EcoBoost κινητήρα.
Η σχεδίαση του μοντέλου οφείλεται στον πρώην σχεδιαστή της Mazda, Laurens van den Acker Η Renault ετοιμάζει το DeZir Cabrio!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/3/2011)
Μετά την πολύ θετική απήχηση που είχε στο κοινό η σπορ έκδοση που παρουσίασε η Renault στην περσινή έκθεση του Παρισιού με τον κωδικό DeZir, η εταιρεία μελετά πολύ σοβαρά την εξέλιξη και κατασκευή Cabrio έκδοσης. Παράλληλα, το μοντέλο θα είναι το πρώτο του ανεξάρτητου τμήματος RenaultSport!
Ανεπίσημη φωτογραφία του αντικαταστάτη της Quattroporte Στη Φρανκφούρτη η νέα Quattroporte!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/3/2011)
H διεύρυνση της γκάμας της Maserati περιλαμβάνει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων έως το 2014. Πρόκειται για τη νέα Quattroporte που θα δούμε φέτος στη Φρανκφούρτη, το νέο crossover με κινητήρα από τη Ferrari, αλλά και ένα πιο μικρό σεντάν αυτοκίνητο το οποίο θα ξεκινά από τις 55.000 ευρώ.
Η BMW θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία υπερτροφοδότησης TwinPower Turbo ακόμη και στα πιο μικρά της μοντέλα BMW: TwinPower και στα μικρά μοντέλα!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (23/3/2011)
Μετά την υιοθέτηση της τεχνολογίας υπερτροφοδότησης TwinPower και στους «βασικούς» δίλιτρους κινητήρες της, με την απόδοση να αγγίζει πλέον τους 245 ίππους, η BMW θα χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνολογία και για τα μελλοντικά μικρά ή ακόμη και για τα μίνι μοντέλα που θα μας παρουσιάσει.
H Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, κ. Μ. Αντωνάκη Συνέπεια στην οδική ασφάλεια
ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: (23/3/2011)
Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας αποτελεί μια ιδιαιτέρως σημαντική πρωτοβουλία σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία οι φορείς που συμμετέχουν συμπράττουν προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων.
Συμμαχία Hyundai Motor Group-Robert Bosch GmbH Συμμαχία Hyundai Motor Group-Robert Bosch GmbH
B2B news: (23/3/2011)
Η Hyundai Motor Group και η Robert Bosch GmbH υπέγραψαν ένα υπόμνημα συνεργασίας για την ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρονικού ελέγχου των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και των πληροφοριακών συστημάτων.
Μεταχειρισμένα Renault με εγγύηση! Μεταχειρισμένα Renault με εγγύηση!
ΑΓΟΡΑ: (23/3/2011)
Στις εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στη Λ. Τατοϊου 93 (Μεταμόρφωση), η Renault Automobile καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε πολύ καλή κατάσταση, προχωρώντας έτσι σε μια ιδιαίτερα ενέργεια στο χώρο του μεταχειρισμένου!
Ράλι Πορτογαλίας Ράλι Πορτογαλίας
WRC: (23/3/2011)
O πρώτος Ευρωπαϊκός χωμάτινος αγώνας του φετινού World Rally Championship ξεκινάει την Πέμπτη 24 Μαρτίου στην Πορτογαλία. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Mikko Hirvonen και Sebastien Loeb έρχονται αντιμέτωποι στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.
Μπαγκαζιέρα Pegaso 340 Μπαγκαζιέρα Pegaso 340
ΠΡΟΪΟΝΤΑ: (23/3/2011)
Πρόκειται για στιβαρή μπαγκαζιέρα κατασκευασμένη για να μεταφέρει έως 50 κιλά βάρους. Η χωρητικότητά της ανέρχεται σε 340 λίτρα ενώ το μήκος της δε ξεπερνά το 1,5 μέτρο Διαθέτει δύο κλειδαριές και διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα. Το καθαρό βάρος της μπαγκαζιέρας ανέρχεται σε 12 κιλά και η τιμή της κυμαίνεται στα 330 ευρώ.
Silicone Spray Berry Fruit Silicone Spray Berry Fruit
ΠΡΟΪΟΝΤΑ: (23/3/2011)
Επικαλυπτικό σπρέι με σιλικόνη για επιφάνειες από βινύλιο και πλαστικό. Προσφέρει λάμψη με ένα μόνο πέρασμα, δεν κολλάει και αφήνει στο χώρο ένα υπέροχο άρωμα φρούτων του δάσους. Ανανεώνει και προστατεύει πίνακες οργάνων, προφυλακτήρες, σπόιλερ και όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά πλαστικά μέρη του οχήματος.
Corsa: Πιο ελκυστικό από ποτέ Corsa: Πιο ελκυστικό από ποτέ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: (23/3/2011)
Με επιλεκτικές επεμβάσεις κυρίως στον αισθητικό τομέα η Opel κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το δημοφιλές μικρό της μοντέλο. Πόσο μάλιστα αν αυτό συνοδεύεται από σημαντικές εκπτώσεις, δωρεάν εξοπλισμό και φυσικά από το επιπλέον όφελος για όσους εκμεταλλευτούν το μέτρο της απόσυρσης.