Δευτέρα

MV Agusta Brutale 675: Η Γυμνή εκδοχή

πηγή:http://www.protothema.gr/

Η ιταλική φίρμα έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφείς και τεχνικά χαρακτηρίστηκα για την νέα MV Agusta Brutale 675, όπου ουσιαστικά πρόκειται για μια γυμνή εκδοχή της MV Agusta F3 675 χωρίς τα φαιρινγκ. Στην καρδία της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ο τρικύλινδρος κινητήρας των 675 κ.εκ που αποδίδει 113 ίππους στις 12.000 σ.α.λ και 71 Nm ροπής στις 10.600 σ.α.λ ενώ ζυγίζει 163 κιλά ¨στεγνή¨.

Εξοπλισμένη με το MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) Ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου η MV Agusta συνεχίζει την νέα φιλοσοφία που θέλει τα ηλεκτρονικά συστήματα να υπερέχουν της ιπποδύναμης, και περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ride-by-wire έλεγχο γκαζιού, σύστημα Launch Control, καθώς και ηλεκτρονικό quick-shifter, ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει τον καταλληλότερο από τους πολλαπλούς χάρτες του κινητήρα.

Όσων αφορά τα περιφερειακά, στον στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Marzoochi εμπρος, χρυσές monoblock δαγκάνες της Brembo εμπρός και και ακτινική Nissin πίσω ενώ με τίμη στις 9.000 λίρες Αγγλίας γίνεται η οικονομικότερη MV Agusta αυτή τη στιγμή στην αγορά, και αναμένεται να ¨χτυπήσει¨ μερίδα αγοραστών της Triumph Street Triple.