Παρασκευή

Το σκούτερ του μέλλοντος


Αν η ιδέα ενός μικρού οχήματος με αυτόματη εξισορρόπηση αποτελεί μία ελκυστική ιδέα για σας τότε το Ryno Electric Unicycle θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτό που ψάχνατε. Με το μονότροχο σκούτερ, μην αρχίσετε να ονειρεύεστε «γκαζιάρικες» ταχύτητες, αλλά το πολύ μέχρι 25 χλμ/ώρα για χαλαρές βόλτες.

Ο δημιουργός του Ryno, μηχανικός Chris Hoffman, θεωρεί ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για φύλακες και ανθρώπους σε άλλα επαγγέλματα, όπου απαιτούνται περίπολοι μεγάλων σχετικά εκτάσεων. Ο τρόπος οδήγησης χρειάζεται κάποιο χρόνο μέχρι να τον συνηθίσει κανείς, ωστόσο, οι οδηγοί δεν δυσκολεύονται και τόσο για να του πάρουν τον αέρα.

Αν και ο Hoffman, δεν προβλέπει το Ryno να αντικαθιστά άλλους τύπους μεταφορικών μέσων, πιστεύει ότι θα ήταν μία ανεκτίμητη προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα μέσα. Η ηλεκτρική μπαταρία για το επερχόμενο μοντέλο θα επαρκεί για αποστάσεις περίπου 50 χιλιομέτρων, καθιστώντας το τέλειο μεταφορικό gadget για μικρές βόλτες.

Και για όσους αναρωτιούνται ποιος θα το αγόραζε, ήδη έχουν γίνει αρκετές παραγγελίες για το εν λόγο μονότροχο, το οποίο προς το παρόν κατασκευάζεται από τον ίδιο και η τιμή του φτάνει τα 25.000 δολάρια. Όταν βγει σε κανονική παραγωγή, η τιμή του θα κυμαίνεται στα 3,5 χιλιάδες δολάρια, που θα είναι σχετικά ανταγωνιστική για σκούτερ.

Πηγή : newsbeast.gr