Τρίτη

«Δεν μας αρκεί η δεύτερη θέση»


Θέλει τον τίτλο ο Φερνάντο Αλόνσο

Έτοιμος να διεκδικήσει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο με τη Ferrari, δηλώνει ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως φέτος δεν τους αρκεί η δεύτερη θέση, ενώ επισήμανε πως ακόμη δεν μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται η σκουντερία, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες.

«Δεν υπάρχει ανησυχία. Υπάρχει μία τάση από τα Μέσα να τονίζουν ότι η Ferrari έχει κακή περίοδο δοκιμών, ή ότι το μονοθέσιο δεν είναι καλό, εξαιτίας ενός σκοτεινού λόγου που δεν ξέρουμε.

Ωστόσο, εμείς είμαστε ήρεμοι και συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σε σταθερή βάση. Στην πραγματικότητα μετά από δύο δοκιμές, έχουμε ακόμη πάρα πολλά να μάθουμε στην τελευταία περίοδο.

Ακόμη και την τελευταία ημέρα δοκιμάσαμε κάποια καινούρια πράγματα, τα οποία είχαν ενδιαφέρον. Συνεπώς, μετά τις δοκιμές της Βαρκελώνης θα είμαστε καλύτεροι από ότι μετά τις δοκιμές στην πίστα της Χερέθ. Ελπίζουμε πως θα φτάσουμε στην Αυστραλία με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν θα είμαστε πρώτοι οι ένατοι, εμείς δουλεύουμε και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Όλα είναι εικασίες. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και για την Ferrari και για μένα, καθώς σε κανέναν δεν αρκεί η δεύτερη θέση», πρόσθεσε.

Πηγή : sport-fm.gr