Δευτέρα

Honda Jazz Si:Με σπορτίφ χαρακτήρα


Στο περίπτερο της Honda στη Γενεύη, εκτός των άλλων, υπήρχε μια νέα έκδοση του Jazz, η Si, η οποία θα πωλείται προς το παρόν μόνο στην Αγγλία και διαθέτει ένα πιο σπορτίφ χαρακτήρα.
Η Honda παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη μια νέα έκδοση του Jazz, το οποίο διαθέτει ένα σπορ στιλιστικό πακέτο προσφέροντας μια πιο δυναμική εμφάνιση. Το Honda Jazz Si εξοπλίζεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και συνδυάζεται με τον 1,2 ή 1,4 λτ κινητήρες.

Σύμφωνα με τη Honda το πραγματικό κόστος του εξοπλισμού που διαθέτει η έκδοση Si φτάνει περίπου τα 2.390 ευρώ, αλλά όποιος επιθυμεί θα μπορεί να το επιλέξει μόνο με 1.040 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα. το πακέτο περιλαμβάνει μια νέα χρωμιωμένη εμπρός γρίλια, ένα σετ 16 ιντσών ζάντες και μια μεγαλύτερη πίσω αεροτομή. Σε διάφορα σημεία του εσωτερικού βρίσκονται ραμμένα η ονομασία της νέας έκδοσης του Jazz.

Τέλος, η νέα έκδοση Si του Honda Jazz θα ξεκινήσει να πωλείται προς το παρόν στην Αγγλία από 1η Απριλίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν το Si θα πρέπει να πληρώσουν περίπου 15.360 ευρώ για το 1,2 λτ. και 16.160 ευρώ για το 1,4 λτ.

Πηγή : autotriti.gr