Πέμπτη

Brammo Empulse: Επίσημα τον Μάιο




Την έκδοση δρόμου της Empulse θα παρουσιάσει και επίσημα η Brammo μετά από μία μακρά περίοδο παραμονής. H επίσημη παρουσίαση της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Empulse είναι πλήρως ηλεκτρική και βασίζεται στην αγωνιστική έκδοση Empulse RR που κέρδισε το Βορειοαμερικανικό πρωτάθλημα TTXGP του 2011, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς από το 2009 και στο διάσημο αγώνα στο Isle of Man, στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων.

Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τη μοτοσικλέτα από άλλα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ο υγρόψυκτος ηλεκτροκινητήρας, η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας της (160 χλμ., σύμφωνα με την εταιρία) και η μετάδοση που πραγματοποιείται μέσω κιβωτίου 6 σχέσεων. Το ιδιαίτερα ισχυρό (για ηλεκτρικό) μοτέρ παράγει 40 KW (54 ίππους) και 6,4 Kgm ροπής.
Αν και η μοτοσικλέτα έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στο παρελθόν (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες), φημολογείται ότι το μοντέλο που θα παρουσιάσει η Brammo στις 8 του Μάη θα είναι αρκετά διαφορετικό σε εμφάνιση.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και την τιμή η οποία αναμένεται υψηλότερη από τα 6.056 ευρώ που κοστίζει η άλλη μοτοσικλέτα της εταιρίας, η Brammo Enertia (8.329 ευρώ η έκδοση Plus).

Πηγή : mototriti.gr