Τρίτη

Υβριδική η νέα Toyota Supra!Μπορεί το νέο GT86 της Toyota να εντυπωσιάζει, όμως ο ειδικός τύπος αναφέρει ότι η ιαπωνική φίρμα είναι σχεδόν σίγουρη για την υβριδική «φύση» της νέας κορυφαίας Supra!
H αναβίωση του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής της Toyota με το ιστορικό όνομα Supra, μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ. Μπορεί να μην έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως, όμως τα στοιχεία που ολοένα και διαρρέουν αναφέρουν ότι το μοντέλο θα χρησιμοποιεί κινητήρα διάταξης V6 με τη χωρητικότητα στα 3,5 λίτρα, ενώ αυτός θα είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο του μοντέλου, είναι πως αυτό θα είναι υβριδικό!

Έτσι, η νέα Supra, εκτός από το μοτέρ που αναφέραμε παραπάνω, θα χρησιμοποιεί και δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κινούν τους εμπρός τροχούς, σε αντίθεση με τον κινητήρα βενζίνης που θα κινεί τους πίσω. Η τελική ισχύς του τετρακίνητου μοντέλου υπολογίζεται στους 405 ίππους, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το μοντέλο θα κοστίζει περί τα 60.000 δολάρια, με χρόνο παρουσίασης το 2015.

Πηγή : autotriti.gr