Σάββατο

Επιλογή Ειδήσεων για Θέματα Αυτοκίνησης στην Ελλάδα, 23 Μαρτίου 2019.

 

H Maserati Bora '73 αποτελεί το κόσμημα μιας εποχής

https://www.ratpack.gr/manual/auto-moto/story/10358/h-maserati-bora-73-apotelei-to-kosmima-mias-epoxis

 

 

Το μοντέλο αυτό αποτέλεσε την Ναυαρχίδα της ιταλικής εταιρείας για πολλά χρόνια.

Το Bora έφερε μια σειρά από πρωτιές για τη Maserati. Την πρώτη μεσαία διάταξη κινητήρα, το πρώτο ανεξάρτητο σασί. Το 1968 το Dimo της Ferrari ώθησε τη Maserati να ξεκινήσει το σχεδιασμό τους δικούς της «μεσαίου» αμαξιού, όμως με τη δικιά της χαρακτηριστική κατεύθυνση.

 

 

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων στο Instagram 

https://www.eleftherostypos.gr/auto-moto/385760-ta-pio-dimofili-montela-aytokiniton-sto-instagram/

 

 

την κορυφή βρίσκεται το Ford Mustang. Τα hashtag #fordmustang και #mustang βρέθηκαν συνολικά σε 11.947.872 αναρτήσεις.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε online τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Instagram.

Το παραπάνω κοινωνικό δίκτυο είχε τεράστια επιτυχία από όταν ξεκίνησε και είναι πλέον ευρέως γνωστό. Εκτός από τις αναρτήσεις με τα γατάκια και τα σκυλάκια, μεγάλο μέρος του Instagram καταλαμβάνουν οι αναρτήσεις με θέμα την αυτοκίνηση. Η εταιρεία «Veygo», μετά από έρευνα της, δημοσίευσε τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα του Instagram.

 

 

Αφιέρωμα Leasing: Τι λένε στελέχη της αγοράς

http://www.kathimerini.gr/1015506/gallery/aytokinhsh/aytokinhsh-epikairothta/afierwma-leasing-ti-lene-stelexh-ths-agoras

 

Ανδρέας Ταπραντζής

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ AVIS

Η Avis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά μίσθωσης αυτοκινήτων. Αξιοποιούμε υπεύθυνα την ηγετική μας θέση προς όφελος των πελα- τών μας, οι οποίοι μας αναγνωρίζουν συνεχώς ως τους καλύτερους στον χώρο μας. Επενδύουμε σε νέες τε- χνολογίες και οδηγούμε τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση. Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες, παρέ- χουμε άμεση και ευέλικτη εξυπηρέ- τηση με διαφάνεια, αμεσότητα και τις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μέσα από το MyAvis.gr ανοίγουμε το leasing σε όλους, ώστε ο καθένας μας να μπορεί να απολαμβάνει τον πλέον οικονομι- κό, ευέλικτο και ξένοιαστο τρόπο με- τακίνησης.