Δευτέρα

Αγορά / Auto Bild: News 22.12.2021
 © 2021 Autoagora.gr

Peugeot 2008 VS Οpel Mokka: Ίδια πλατφόρμα, διαφορετική φιλοσοφία

Τα δυο μικρά SUV φοράνε ίδιους κινητήρες, φέρουν πανομοιότυπες τεχνολογίες κι στοιχίζουν σχεδόν το ίδιο, αλλά το καθένα έχει το δικό του ύφος και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το ερώτημα είναι απλό: Νεανικό Οpel Mokka ή εγγυημένο Peugeot 2008?

 BEST BUY - ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ TEST


Mercedes - Benz: Ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση

Η Mercedes-Benz έχει μπει δυναμικά στο κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αναδεικνύοντας την ολοκληρωμένη γκάμα της σε ηλεκτρικά μοντέλα και δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ήδη ο ηγέτης στην νέα ηλεκτρική εποχή.

 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ


Hyundai: Αύξηση 41,6% στις πωλήσεις της τον Νοέμβριο

Εντυπωσιακή πορεία χάραξε τον Νοέμβριο η Hyundai, σημειώνοντας αύξηση κατά 41,6% στις ευρωπαϊκές της πωλήσεις, σε σχέση με το 2020.

 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ


Τέλος στα φορτηγά έως και Euro 3 από 27/1

Χωρίς ιδιοκτήτη θα μείνουν εκατοντάδες φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα μετά την εφαρμογή του νέου νόμου στις 27 Ιανουαρίου του 2022, που θέλει την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών τεχνολογίας Euro 3 και κάτω.

 ΑΓΟΡΑ


Δολοφονία το λάθος δέσιμο των παιδιών στο αυτοκίνητο!

Σκληρό αλλά δυστυχώς αλήθεια! Πάνω από 400 παιδιά το χρόνο στην Ελλάδα πέφτουν θύματα τροχαίου μέσα σε αυτοκίνητο, με τα μισά από αυτά να είναι δεμένα λάθος ή και καθόλου! Εγκληματική αμέλεια ή άγνοια?

 ΑΓΟΡΑ

Τι service θέλει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι εδώ και καιρό, η νέα πραγματικότητα στην αυτοκίνηση, και αυτό το αποδεικνύουν και οι αυξήσεις των πωλήσεων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Ένα από τα ατού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι και το χαμηλό κόστος χρήσης τους.

 ΑΓΟΡΑ

Να δώσω 8.500 ευρώ για Seat Ibiza 5ετιας;

Το Seat Ibiza της προηγούμενης γενιάς έχει τιμή που ξεκινάει από 5.000 ευρώ για μοντέλα του 2008, με τα μοντέλα 5ετίας, δηλαδή 2016, να κοστίζουν κατά μέσο όρο 8.500 ευρώ. Τι πρέπει να ξέρει κανείς πριν προχωρήσει σε αγορά;

 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Ford Mustang Mach-E: Leasing από 455 ευρώ το μήνα

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη για μακροχρόνια ενοικίαση (leasing) από εταιρείες, με τιμή από 455 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), ενώ στην περίπτωση της αγοράς του, το αυτοκίνητο δικαιούται κρατική επιχορήγηση 5.500 ευρώ.

 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη σήραγγα στην Αττική

Τα νέα οδικά έργα αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε διαδικασία κατασκευής, ενώ αναμένεται να γίνουν αναβαθμίσεις και στο οδικό δίκτυο του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής.

 ΑΓΟΡΑ

Αστυνομικός ξεκούφανε πιτσιρίκο με την εξάτμιση του [video]

Μήπως όμως ξεπερνάει τα όρια; Έπιασε από το κεφάλι πιτσιρικά και τον έβαλε στην εξάτμιση του παπιού του, να τον ξεκουφάνει! Αυτό δεν αποτελεί βασανισμό του παιδιού όμως;

 VIDEO

 © 2021 Autoagora.gr


Αγορά αυτοκινήτου / Auto BIld
Λ. Αμαρουσίου 14
Ηράκλειο Αττικής
211 1085500