Δευτέρα

KIA - Τελευταία νέα

KIA - Τελευταία νέα
Τα «πράσινα» μοντέλα του Παρισιού! ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Πρόκειται για τα αυτοκίνητα που θα αλλάξουν τον τρόπο μετακίνησης μας τα επόμενα χρόνια! Είτε χρησιμοποιούν υβριδική τεχνολογία είτε ηλεκτρική τα έξι αυτοκίνητα που μόλις παρουσιάστηκαν στη πόλη του φωτός καταφέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα...
Mικρομεσαία στα καλυτερά τους! ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ
Τα μικρομεσαία μοντέλα που παρουσιάζουμε διατίθενται με πολύ γενναιόδωρες προσφορές από τις εταιρείες τους ενώ την ίδια στιγμή αποτελούν τρεις από τις πιο αξιόλογες της κατηγορίας. Πρόκειται για τα πεντάπορτα Ford Focus, Kia Ceed και Mazda3 με μηχανικά σύνολα 1,6 λίτρων.
H υβριδική έκδοση του Kia Sportage ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Τουλάχιστον σε πειραματική φάση (concept), η Kia παρουσίασε την υβριδική εκδοχή της νέας γενιάς του SUV της με το όνομα Sportage. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων με απόδοση στους 115 ίππους, ενώ αυτός θα συνδυάζεται με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα ισχύος μόλις 5 kW.
Επίσημα το νέο Kia Pop ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Το μοντέλο με το οποίο η Kia μας έχει εντυπωσιάσει το τελευταίο διάστημα δεν είναι άλλο από το μικρό ηλεκτρικό Pop. Το αυτοκίνητο έχει κάνει σταδιακά την εμφάνιση του από τον Αύγουστο, όμως στην έκθεση του Παρισιού η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα τεχνικά του στοιχεία.
Πως θα αντέξει ο ανταγωνισμός όταν η Kia φέρει στην παραγωγή το δικό της τρίμετρο αυτοκίνητο πόλης; NONPAPER
Η Kia μόλις ανακοίνωσε πως στην επερχόμενη έκθεση στο Παρίσι θα εμφανίσει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο τριών μέτρων και τριών θέσεων που όταν μπει στην παραγωγή θα χτυπήσει το Smart και το Toyota iQ. Αν η Kia πουλάει το C’eed τώρα πολύ φτηνότερα από το Auris, τι έχει να γίνει τότε;
Το ηλεκτρικό Kia Pop στο Παρίσι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Συνεχίζοντας την παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει εντυπωσιακά πρωτότυπα σχεδόν σε κάθε έκθεση, η Kia ετοιμάζεται να μας εκπλήξει αυτή τη φορά με ένα μικρό όχημα πόλης. Πρόκειται για το λιλιπούτειο Pop το οποίο θα κινείται αποκλειστικά από ηλεκτρική ενέργεια, και κατά συνέπεια δεν θα εκπέμπει καθόλου ρύπους.