Σάββατο

Χάμιλτον: Θα είναι ταχύτερες οι Red Bull...


Ο Βρετανός που σημείωσε χτες τον ταχύτερο χρόνο ημέρας στις ελεύθερες δοκιμές του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Ιντερλάγος της Βραζιλίας διατηρεί τις επιφυλάξεις του όσον αφορά στη συνέχεια του Σαββατοκύριακου.

Ο Χάμιλτον κέρδισε τον προηγούμενο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι και βρίσκεται σε καλή κατάσταση πράγμα που φάνηκε και από το ρυθμό του χτες: «Το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό. Στο δεύτερο γύρο με τη μαλακή γόμα πήγα ωραία και οι αλλαγές στο set –up ήταν πετυχημένες. Επιπλέον ο ρυθμός μου με φορτίο καυσίμου ήταν ανταγωνιστικός. Θες όμως να ξέρεις και τι κάνουν οι Red Bull έχεις πάντα την αίσθηση ότι είναι ταχύτερες κατά ένα δευτερόλεπτο. Ελπίζεις να έχουν βέβαια λιγότερα καύσιμα αλλά νομίζω ότι θα είναι ταχύτεροι σε ρυθμό αγώνα. Βέβαια μπορεί να γίνει και η έκπληξη το μονοθέσιο μας δείχνει ανταγωνιστικό με ή χωρίς φορτίο καυσίμου. Αν δε βρέξει νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη νίκη. Όμως οι Red Bull θα είναι πολύ γρήγορες ενώ ανταγωνιστικές δείχνουν και οι Ferrari. Επειδή θα βρέξει τελικά δεν ξέρω τι να περιμένω, απλά προσπαθώ το στήσιμο του μονοθεσίου μου να εξυπηρετεί και τις μεικτές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή» κατέληξε ο 26χρονος Βρετανός.


 Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αλόνσο που χτες έμεινε από κινητήρα. Ο Ισπανός πιστεύει ότι θα πάρει την 5η θέση στην εκκίνηση και στον αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βάθρο. Αν όμως βρέχει τονίζει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Απ’ την πλευρά του ο Μπάτον δεν έχει βρει το σωστό set –up σε μια πίστα που δεν βολεύεται όπως έχει φανεί στο παρελθόν.

Ο Χάμιλτον επιδεικνύει το κράνος ειδικής σχεδίασης με τη Βραζιλιάνικη σημαία που θα φορά στον αυριανό αγώνα.

Πηγή : www.protothema.gr