Τρίτη

Κοντά στην παραγωγή το Mini Rocketman;


Ο διευθυντής σχεδίασης της Mini, Anders Warming, θέλει το πρωτότυπο Mini Rocketman το οποίο παρουσιάστηκε στη Γενεύη, να περάσει άμεσα στη γραμμή της παραγωγής.

Το Μάρτιο στη Γενεύη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρωτότυπο μίνι...της Mini, το Rocketman, το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο πόλης. Ο διευθυντής σχεδίασης της Mini, Anders Warming, επειδή παρατήρησε ότι υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από το κοινό, αποφάσισε να ζητήσει από τον Αγ.Βασίλη να «επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έναρξη παραγωγής του μοντέλου.

Η αρχική εκτίμηση ήταν πως το Rocketman θα έμπαινε στην παραγωγή το 2013 ή 2014, ωστόσο πλέον φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν, δεδομένων και των διαφορετικών αναγκών της ευρωπαϊκής αγοράς. Έτσι, δεν αποκλείεται τελικά, το νέο αυτοκίνητο πόλης που θα τοποθετηθεί εμπορικά στη βάση της γκάμας της Mini να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2012.

Τέλος, πληροφορίες θέλουν το Rocketman να τοποθετηθεί επάνω στο σασί της 3πορτης έκδοσης του Cooper και το υλικό του να αποτελείται από carbon και αλουμίνιο.

Πηγή : autotriti.gr