Πέμπτη

To «κολασμένο» Kia Soul


Η Kia ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με μια νέα έκδοση του Soul, την οποία ονομάσανε Inferno και θα διατίθεται προς το παρόν στην βρετανική αγορά σε αποκλειστικά κόκκινο χρώμα.

Το Kia Soul Inferno είναι ουσιαστικά ένα αναβαθμισμένο και στυλιστικά επεξεργασμένο Soul. Συγκεκριμένα, έχει βαφτεί με κόκκινο χρώμα (Tornado Red), διαθέτει γραφικά δράκων πάνω στο αμάξωμα, ενώ έχει τοποθετηθεί πίσω αεροτομή. Επίσης, πατάει πάνω σε μοναδικούς τροχούς 18 ιντσών ελαφρού κράματος.

Το εσωτερικό του έχει εξοπλιστεί με μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, ιδιαίτερο επιλογέα ταχυτήτων, ενώ δεν λείπει και η κόκκινη απόχρωση στην καμπίνα του κορεάτικου μοντέλου. Ακόμα, έχει εξοπλιστεί με αρκετά νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως είναι τα θερμαινόμενα καθίσματα και το νέο ηχοσύστημα.

Όσον αφορά στα μηχανολογικά στοιχεία του «κολασμένου» μοντέλου, θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λτ. ο οποίος παράγει 128 ίππους και 260 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 10,3 δευτερόλεπτα και την τελική του να αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα.

Πηγή : autotriti.gr