Παρασκευή

Ένα ειδικά σχεδιασμένο Ducati αλλιώτικο από τ'άλλα


Μια πρόταση πολύ έξω από τα συνηθισμένα κάνει ο βελτιωτής Nicola Martini, δημιουργώντας το εικονιζόμενο 1098R Flash Back, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.
Πολλοί μπορεί να το χαρακτηρίσουν βλάσφημο ή να υποστηρίξουν ότι η εμφάνισή του δε συμβαδίζει με αυτό που έχουμε μάθει να ονομάζουμε Ducati, ωστόσο, ο δημιουργός επεδίωξε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και παρουσίασε το δημιούργημά του, επιθυμώντας να ταράξει τα νερά.

Το Ducati 1098R Flash Back ξεχωρίζει για το «σκληρό» design του, στο οποίο κυριαρχούν τα ιδιόμορφα πλαϊνά φέρινγκ. Σε αντίθεση με το «φορτωμένο» μπροστινό μέρος, το πίσω μπορεί να χαρακτηριστεί η επιτομή του μίνιμαλ, μιας και αποτελείται από το υποπλαίσιο, ένα φανάρι και τα τελικά της εξάτμισης, δίνοντας την εικόνα του απογυμνωμένου!



Οι περισσότερες βελτιώσεις δεν έχουν να κάνουν με τα μηχανικά και περιφερειακά μέρη της μοτοσικλέτας. Ο Martini εξόπλισε τη δημιουργία του με πλαϊνά προστατευτικά από carbon – από carbon είναι και οι τροχοί της BST – ενώ για το σύστημα εξάτμισης χρησιμοποιήθηκαν ανταλλακτικά από τη Zard, το εργοστασιακό τελικό της Ducati και χειροποίητα μέρη. Η σέλα, τέλος, ένα από τα εντυπωσιακότερα μέρη της μοτοσικλέτας, κατασκευάστηκε στο χέρι, με δέρμα Connoly από ένα sport αυτοκίνητο της MG από το 1959!

Πηγή : mototriti.gr