Τρίτη

Εντυπωσιάζει το νέο VW E-Bugster Concept


Hλεκτρικό και με πολύ έντονη προσωπικότητα, το νέο μικρομεσαίο κουπέ πρωτότυπο E-Bugster της Volkswagen δείχνει τις προθέσεις της γερμανικής φίρμας να επενδύσει σε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Το αυξημένο ενδιαφέρον της έκθεσης αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες αναμένεται να συγκεντρώσει το πρωτότυπο E-Bugster της VW. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση από πλευράς της γερμανικής φίρμας που βασίζεται στη νέα γενιά του Beetle για να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστή προσωπικότητα. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται προφανώς στο κουπέ τελείωμα της οροφής του μοντέλου η οποία είναι και σημαντικά χαμηλότερη σε σχέση με αυτό στο κανονικό New Beetle. Ουσιαστικά, το σπορτίφ αυτό μοντέλο θυμίζει έντονα το επίσης πρωτότυπο Ragster που παρουσίασε η VW 6 χρόνια πριν και ποτέ δεν μπήκε στην παραγωγή. Αντίθετα, αυτό το νέο πρωτότυπο αναμένουμε πως θα το δούμε κάποια στιγμή στην παραγωγή ως η πλέον σπορ έκδοση του καινούριου «Σκαραβαίου». Ως πρωτότυπο βέβαια, φέρει ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 116 ίππων και ροπής 270 Nm. Η μπαταρία του βρίσκεται στο πίσω άκρο του αμαξώματος και για να φορτίσει σε ποσοστό 80% χρειάζεται 30 λεπτά.

Πηγή : autotriti.gr