Τρίτη

To MINI... και σε επαγγελματική έκδοση!Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Dacia Duster Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Dacia Duster Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Dacia Duster Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Dacia Duster


Η MINI ανακοίνωσε επίσημα ότι στην έκθεση αυτοκινήτων στη Γενεύη θα παρουσιάσει το πρωτότυπο MINI Clubvan που είναι ένα μικρό επαγγελματικό βανάκι.

Το Clubvan Concept, που θα κάνει το ντεμπούτο του το Μάρτιο στην Διεθνή έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, είναι ένα μικρό βανάκι εμπορικής χρήσης, το οποίο βασίζεται πάνω στο σασί του γνωστού Clubman. Φυσικό είναι ότι για να πάρει έναν πιο επαγγελματικό… χαρακτήρα, αφαιρέθηκαν από το Clubvan τα πίσω καθίσματα, ενώ τα πίσω μεγάλα παράθυρα αντικαταστάθηκαν από πολυκαρβονικά πάνελς.Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ένα διαχωριστικό που ξεχωρίζει και προφυλάσσει τον οδηγό και συνοδηγό από τον πίσω χώρο, αφού πρόκειται να χρησιμοποιείται για μεταφορά υλικών. Για την ασφάλιση αυτών των υλικών υπάρχουν 6 ελαστικοί ιμάντες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και μια ακόμα 12βολτη πρίζα.

Πηγή : autotriti.gr