Παρασκευή

Keeway RK600: Νέο φτηνό street από την Κίνα!


Ένα νέο μοντέλο που λέγεται RK 600 ανακοίνωσε η Keeway. Η νέα 4κύλινδρη μοτοσικλέτα θα είναι η πρώτη μεγάλη street, από την Κίνα, που θα εισαχθεί και στις αγορές της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον βρετανό δημοσιογράφο, Kevin Ash, από όπου προέκυψαν και οι πρώτες πληροφορίες, η RK6 είναι ένα γυμνό 4κύλινδρο street, το οποίο θα έχει ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και θα τοποθετηθεί στο κάτω άκρο της κατηγορίας από πλευράς κόστους. Ο σχεδιασμός του, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι αρκετά μοντέρνος. Το πίσω αμορτισέρ έχει τοποθετηθεί παράκεντρα, οι εξατμίσεις βρίσκονται κάτω από τη σέλα και το ψαλίδι θυμίζει SS μοτοσικλέτες. Το υβριδικό πλαίσιο καταφέρνει επίσης να ξεχωρίζει.
Το εμπρός κομμάτι του είναι χωροδικτύωμα και έχει κατασκευαστεί από ατσάλι ενώ το πίσω αποτελείται από πλάκες αλουμινίου. Η εικόνα συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και τις ακτινικά τοποθετημένες 4πίστονες δαγκάνες.

Σύμφωνα με τον Βρετανό, ο 4κύλινδρος κινητήρας φαίνεται πως προέρχεται από τη Yamaha και μάλιστα από R6 προηγούμενης γενιάς, ενώ η απόδοσή του βρίσκεται κοντά στους 90 ίππους. Τα πρώτα μοντέλα για την αγορά της Μ. Βρετανίας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την Άνοιξη και δεν αποκλείεται να το δούμε σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Πηγή : mototriti.gr